Hagyományos tiszai vízitúra
Vízitúra Tiszabecs és Dombrád között
- 152 km 7 nap alatt
- Ajánlott kezdő és haladó vízitúrázóknak
- Önfeledt strandolás az aranysárga partokon
- Kalandos evezések napi 15-34 km között
További időpontok:
  • 2014.08.16 – 2014.08.22.
A program igény esetén panzióban történő elhelyezéssel is megoldható, azok részére, akik nem szeretnének sátorban aludni. Ebben az esetben a program felára: 23.900 Ft / fő kétágyas elhelyezéssel.
Részletes program

1. nap

 

Érkezés a Tiszabecsre a kempingbe, ahol az első éjszakát töltjük. Felkészítés a vízitúrára, a kajakozás, kenuzás oktatása, ismerkedési est.

 

2. nap              Tiszabecs – Szatmárcseke

 

Vízitúra Tiszabecstől Szatmárcsekéig a Tisza legfelső magyar szakaszán. Tiszabecstől még a folyó kavicsos partokat épít, a víz tisztasága kiváló. Szatmárcsekén található az első nagy homokpart. Napi szakasz: 24 fkm. Szállás: kempingben. Ellátás: reggeli, vacsora.

 

3. nap              Szatmárcseke – Tivadar 

 

Vízitúra Szatmárcsekéről Tivadarba, a tiszai Las Vegasba. Ez a Felső-Tisza legszebb szakasza. Minden kanyarban kb. 2 kilométerenként nagy kiterjedésű homokpartok várják a strandolni, fürödni, kikapcsolódni vágyó vízitúrázókat. Este élőzenés szórakozóhelyek várják az esti nyüzsgést kedvelőket. Napi szakasz: 15 fkm. Szállás: kempingben. Ellátás: reggeli, vacsora.

 

4. nap              Tivadar – Gergelyiugornya

 

Kenutúra Tivadarból Gergelyiugornyáig. Ez a Tisza legnagyobb szabadstrandja, egyben a fiatal közönség kedvenc szórakozóhelye. Az előző naphoz hasonlóan sok homokpart, fürdési lehetőség várja a vizitúrázókat. Napi szakasz: 20 fkm. Szállás: kempingben. Ellátás: reggeli, vacsora.

 

5. nap              Gergelyiugornya – Tiszamogyorós

 

Vízitúra Gergelyiugornyáról Tiszamogyorósra egy kicsit több kenuzással, de még mindig sokat szórakozva. Napi szakasz 34 fkm. Szállás: kempingben. Ellátás: reggeli, vacsora.

 

6. nap              Tiszamogyorós – Tuzsér

 

Vizitúra az Ukrán-Magyar és egy kis szakaszon Szlovák határvízen a Tisza legészakibb szakaszán Tuzsérig. Napi szakasz: 34 fkm. Szállás: kempingben. Ellátás: reggeli, vacsora.

 

7. nap             Tuzsér - Dombrád

 

Vízitúra Tuzsérból Dombrádra, a környék egyik legkedveltebb szabadstrandjára. Napi szakasz: 25 fkm. Ellátás: reggeli. Hazautazás egyénileg, vagy szervezetten a közeli vasútállomásra, esetleg külön díjazás ellenében busszal utazás vissza a tiszabecsi kempingbe az autókkal érkezőknek.


Hírlevél
Aktuális ajánlatokról, akciós útjainkról, újdonságokról, friss hírekről kaphatsz információkat.
Iratkozz fel most!
Kapcsolat
Ha az utazásokkal kapcsolatban információra van szükséged, hívj bennünket bátran, írj nekünk e-mailt vagy használd azonnali üzenetküldő dobozunkat!
TEL: +36/30-204-7151
, FAX: +36/84-999-625
Név:
E-mail:
Üzenet:
Köszönjük az üzenetet, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.